Solliciteren is laten zien waarom jij de beste kandiaat bent voor de functie

Aleid van de Vooren-Fokma
AV Taaltraining

Mini-interview

Wat kan een taalcoach voor jou betekenen?

Tabitha en Aleid van De Loopbaanexperts zijn in deze korte video met elkaar in gesprek over wat Aleid als taalcoach kan betekenen voor jou.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Hieronder lees je het type vragen dat je aan mij kunt stellen

HOE SCHRIJF IK OP WAT IK KAN?

Een goede sollicitatiebrief schrijven is niet eenvoudig. Hoe schrijf je goed en overtuigend op wat je te bieden hebt en waarom jij geschikt bent voor de functie?

IK TWIJFEL OVER DE SPELLING

Sollicitatiebrieven met spelfouten maken meer kans om op de stapel ‘afwijzing’ te komen. Twijfel je aan de juiste spelling van een woord? Vraag het me!

IK HEB EEN VRAAG OVER DE OPBOUW VAN MIJN CV

Cv’s zijn er in soorten en maten, afhankelijk van de branche waarin je werkt. Schrijf je een traditionele opsomming van je opleiding en ervaring, of maak je een vaardigheden-cv? En hoe doe je dat dan?

IK HEB EEN ANDERE VRAAG OVER HET NEDERLANDS

Ook met andere vragen over het Nederlands kun je bij me terecht. Twijfel je over de formulering van een zin? Of over de juiste woordkeuze? Stuur me gerust een berichtje.

Onzeker over je cv of brief?

Aanvullende diensten

Wil je een check van je cv of sollicitatiebrief? Of zelf leren om je Nederlands te verbeteren? Kijk hieronder wat ik nog meer voor je kan doen. Klik op een icoon voor meer informatie.

Wil je een uitgebreide check van je cv of sollicitatiebrief? Ik kan die controleren op taal- en spelfouten en (deels) herschrijven. Mail me om de mogelijkheden te bespreken.

Volg mijn minicursus ‘Betere e-mails schrijven’. Veel van wat je in die cursus leert, kun je ook toepassen op je sollicitatiebrief. Je kunt de cursus hier volgen.

Volg een van mijn trainingen om je Nederlands te verbeteren. Leer beter spellen of formuleren of leer hoe je duidelijke brieven of rapporten schrijft.

Elke week een nieuwe tip om beter te schrijven of je Nederlands te verbeteren.