Let’s grow together!

Marcel Steenbergen
S&K Investment Group

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Hieronder lees je het type vragen die je aan me kan stellen.

HOE START IK EEN BEDRIJF?

Je hebt een droom. Een ambitie. Je wil een eigen bedrijf starten, maar hoe doe je dat? Laat mij je begeleiden tijdens het proces om ondernemer te worden.

IK ZOEK INVESTEERDERS OF WIL INVESTEREN

Elkaar helpen, daar geloof ik in. Dit kan betekenen dat je investeerders zoekt of juist wil investeren. Maar wat zijn de do’s en dont’s? Waar moet je op letten?

HOE WORDT MIJN BEDRIJF WINSTGEVEND? 

Je hebt een mooi plan, een prachtig product en bent een expert in jouw vakgebied. Maar dat ondernemen, daar kan je nog wel wat hulp van een ervaren coach bij gebruiken.

IK ZOEK EEN SPARRINGSPARTNER

In sommige gevallen kan ondernemen heel eenzaam aanvoelen. Op zulke momenten is een ervaren sparringspartner precies het gene wat je dat duwtje in de rug kan bieden.

Heb je vragen over het opstarten van je bedrijf?

Aanvullende diensten

Stel dat je vraag meer aandacht nodig heeft of dat je meer verdieping zoekt, dan kan je altijd een aanvullende dienst afnemen. Klik op het icoon om doorverwezen te worden.

Coaching

Bij het coachen werk ik één-op-één met de ondernemer om deze te begeleiden op mentaal niveau. 

Consult

Misschien heb je even behoefte aan een langere sparringssessie dan dat ik op dit platform aanbied. Dan is deze optie voor jou!

Begeleiding

Als begeleider begeleid ik niet alleen de ondernemer maar ook de onderneming. Groeien, personeel, klanten, etc.

Investeren

Wil je diepgaandere informatie over investeren of zoek je misschien een investeerder voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met me op.