Je verdient een baan waarin je dagelijks jouw talenten kan inzetten.

Matthijs Ypenburg 
Creating Smiles Loopbaancoaching

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Hieronder lees je het type vragen die je aan me kan stellen.

IK VIND M’N WERK NIET MEER LEUK

Je voelt al een tijdje dat je werk je meer energie kost dan dat het oplevert. Je wilt wat anders doen, maar wat? En hoe zorg je ervoor dat je niet weer een foute keuze maakt?

IK WIL ANDER WERK MAAR IK WEET NIET WAT

Het is tijd voor nieuw werk, omdat je wilt of omdat je moet. Je wilt van de situatie gebruikmaken om nou eens echt die baan te vinden waar je blij van wordt, maar wat te kiezen?

WAAR BEN IK EIGENLIJK GOED IN?

Je hebt het idee dat je meer kan dan dat je nu kan laten zien. Je werkzaamheden dagen je niet uit. Maar waar ben je eigenlijk van nature goed in en hoe kan je dat gaan inzetten?

IK LOOP VAST BIJ HET SOLLICITEREN

Je bent al een tijd aan het solliciteren maar steeds lukt het niet om overtuigend over te komen bij je sollicitatiegesprek. Hoe verkoop je jezelf aan een toekomstige werkgever?

Stel je loopbaanvraag aan me!

Aanvullende diensten

Stel dat je vraag meer aandacht nodig heeft of dat je meer verdieping zoekt, dan kan je altijd een aanvullende dienst afnemen. Klik op het icoon om doorverwezen te worden.

Loopbaantraject / Los Consult

Voor intensieve begeleiding op maat om jou op weg te helpen je droombaan te verwezenlijken in een traject of losse consulten.

30 min advies gesprek

Heb je nog een klein beetje meer nodig dan het antwoord via De Loopbaanexperts? Plan dan een adviesgesprek in.

Online cursussen

Ga zelfstandig op onderzoek uit met de online cursussen. Leer hoe je talentgericht kan gaan werken of volg de sollicitatiecursus.

E-Book

Lees in dit makkelijk te lezen e-book alles over hoe je talentgericht kan gaan werken en wat de theorie daarachter is.