De Loopbaanexperts vormen samen een collectief die vrijwillig samenwerken om mensen met arbeidsproblemen een duwtje in de rug te geven. Uiteraard zijn er meerdere professionals die, in sommige gevallen, hun expertise kosteloos aanbieden. Veelal is het een enorme zoektocht om zo’n expert te vinden. Het thema arbeid omvat veel verschillende disciplines; van loopbaanadvies tot juridisch advies. Met dit platform trachten wij deze expertises samen te brengen op één overzichtelijke website.

We zijn dus geen bedrijf, noch hebben we een KvK. We zijn zelfstandigen die de koppen bij elkaar gestoken om werkend Nederland een hart onder de riem te steken. Alles wat de experts doen is op vrijwillige basis en er zijn geen kosten voor jou als gebruiker. Doordat de expert de werkzaamheden voor De Loopbaanexperts kosteloos doet, biedt dit platform de mogelijkheid voor de expert om zijn/haar betaalde diensten aan te bieden. De betaalde opties zijn optioneel voor jou en helpen de expert om de werkzaamheden voor De Loopbaanexperts voort te zetten.

Maak je gebruik van onze dienstverlening en wil je de expert in kwestie kosteloos bedanken? Deel dan deze website en/of de ervaring met de expert op sociale media.